Consultant


Vanaf 2014 werk ik als senior onderzoeksconsultant (research consultant) ten dienste van kennisinstellingen en (non)profitorganisaties. Omdat ik een achtergrond heb als socioloog, methodoloog en statisticus, is mijn onderzoeksinteresse erg breed en ik heb in de afgelopen 25 jaar dan ook veel expertise en ervaring opgebouwd op het gebied van hoger onderwijs, culturele diversiteit, voorspellers van studiesucces, het ontwerpen van onderzoeksonderwijs voor een breed palet aan opleidingen en het begeleiden van onderzoek. Als statisticus ben ik thuis in vrijwel alle technieken voor kwantitatieve analyse. Ook daarin heb ik een meer dan 20 jaar ervaring met het doceren aan universiteiten en hbo-instellingen. Ten slotte heb ik in de afgelopen jaren veel managementervaring opgebouwd en expertise met betrekking tot het begeleiden van onderwijsinnovaties door grote groepen professionals. U kunt bij mij terecht voor:

  • Onderzoeksadvies: ik geef onderzoeksadvies over het hele spectrum van onderzoek. Ik assisteer bij onderzoek, geef advies over de juiste probleemstelling, dataverzamelingsmethode en analyse. Ik help u bij het correct (en betrouwbaar) rapporteren van onderzoeksresultaten en ik fungeer als peer-consultant bij de kwaliteitsborging van het onderzoeksproces. Ik verzorg advies bij praktijkonderzoek in zowel de profit- als nonprofitsector, zowel op het gebied van kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan.
  • Onderzoeksbegeleiding: hulp nodig bij het uitvoeren van onderzoek? Ik bied uitkomst, in de vorm van een-op-een begeleiding bij praktijkonderzoek. Dat kan variëren van afstudeerbegeleiding op HBO en WO tot PhD-begeleiding (en advies). Ook kortdurende begeleiding van onderzoek (zoals eenmalig advies) is mogelijk. Ben je bachelor- of master student? Toe aan advies voor je promotieonderzoek? Neem contact op voor individuele begeleiding. Professioneel, deskundig en onafhankelijk. We bieden een enkel evaluatiegesprek, maar ook een serie begeleidingsgesprekken. Kom gerust langs voor een oriënterend gesprek. Begeleiding vindt plaats op ons kantoor, en op een aantal centraal gelegen locaties in het land (op korte afstand van het openbaar vervoer).

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn